PayPal uplate

paypal

Od sada Vaše muzičke želje, čestitke i pozdrave možete uplatiti putem PayPal-a. Pratite naše uputstvo oko načina uplate vaših želja ma gdje god da se nalazite u svijetu. Dakle, od sada možete ne samo da nas slušate u Americi, Kanadi, Australiji, Francuskoj i.t.d….nego i da pozdravite drage ljude putem talasa Skala radija iz Ugljevika, uplatom sa vaših VISA, MASTER ili drugih kartica.

Minimalno možete uplatiti 5 čestitki, a maksimalno koliko god želite. Nakon uplate pošaljite tekst čestitki sa spiskom pjesama na e-mail: skalaugljevik@gmail.com

Takođe, ukoliko posjedujete Facebook nalog, možete nas kontaktirati i na messenger preko ovog linka m.me/skalaradiougljevik 

Možete nas pozvati i na broj telefona: +38755/771-556 i +38755/773-360

NOVO: Od sada možete uplatiti i mali oglas ili reklamu iz cijelog svijeta putem usluge Pay Pal, potrebno je samo da kliknete na ovaj jedinstveni link https://www.paypal.me/SkalaradioUgljevik, promijenite platnu valutu na EUR, unesete iznos koji ste dogovorili sa marketing službom Skala radija i izvršite uplatu.

POŠTOVANI DOŠLO JE DO BLAGOG POVEĆANJA CIJENE PO PJESMI, IZ RAZLOGA POSKUPLJENJA TRANSAKCIJE USLUGE PAYPAL. NADAMO SE DA VAM TIH 0,50 € NEĆE PREDSTAVLJATI PREPREKU U DRUŽENJU SA SKALA RADIJOM.

SA SKALA RADIJOM UVIJEK DOBIJATE VIŠE!

Uplatite tako što ćete na stranici izabrati PAKET PJESAMA koji želite, a zatim promijeniti valutu na EUR  i izvršiti uplatu. Cijena jedne muzičke želje (čestitke) iznosi 2,5 EUR.

ZA UPLATU 5 PJESAMA KLIKNITE NA OVAJ LINK:

https://www.paypal.me/SkalaradioUgljevik/12,50

ZA UPLATU 10 PJESAMA KLIKNITE NA OVAJ LINK:

https://www.paypal.me/SkalaradioUgljevik/25

ZA UPLATU 15 PJESAMA KLIKNITE NA OVAJ LINK:

https://www.paypal.me/SkalaradioUgljevik/37,50

ZA UPLATU 25 PJESAMA KLIKNITE NA OVAJ LINK:

https://www.paypal.me/SkalaradioUgljevik/62,50

ZA UPLATU 50 PJESAMA KLIKNITE NA OVAJ LINK:

https://www.paypal.me/SkalaradioUgljevik/125

ZA UPLATU 100 PJESAMA KLIKNITE NA OVAJ LINK:

https://www.paypal.me/SkalaradioUgljevik/250

Skala Radio © 2015. | Designed by ENERGIE Studio